Kill Bill vol. 2

Ledig, efter att vad som känns som att ha bott på jobbet sen i tisdags, är jag  nu äntligen ledig några dagar.
Ska spenderas med stadsbesök i Skövde, sen på kalas på kvällen.

Jag har tryckt på pausknappen, så allt har pausats förutom att jag går upp-går till jobbet-kommer hem från jobbet-sover-går upp. så börjar det om.

Såg att de visar Tarantino filmen på tv starx, så ska spana innan jag somnar. Det tar på mig att jobba långa dagar. Idag var ändå kortaste dagen denna vecka, 11.30 - 20.30. Degpass.

Ozay

Sarah Silverman show precis slut, gillar den inte så jättemycket, men Sarah är underbar. Skön humor, och sådär lagom egoistisk och självgod, men inser alltid att hon inte klarar sig utan sina vänner.
Men det var inte det som jag hade tänkt att skriva om.

Inte heller om senaste Kobra som sände hela programmet från Tel Aviv, och efter att ha varit i den staden några gånger, (ja, det kan man säga när det är minst två månader mellan besöken) var jag tvungen att se och reflektera.
Roligt att de pratade om "The Ambassador" som var en reality show som gick på tv där för några år sen. Ett av deras uppdrag de hade fått i programmet, som kort handlade om att de skulle göra bra reklam för Israel utomlands, var att åka till Sverige och samla in namnunderskrifter för att få folk att åka och jobba på kibutz. haha, de är för sköna ibland.
Hur det gick med det uppdraget? De misslyckades.

Och när jag ändå är inne på Israel, någon som är förvånad att deras armé friade sig själva från krigsbrott efter kriget och tycker att de uppträdde enligt internationell rätt..
Men så sant "Tänk er ett så konservativt land där lokaltrafiken står still under Sabbaten, samtidigt som det är ett så liberalt land som skickar en transvestit till ESC och vinner"

Och när jag ändå är inne på politik (men har nu sedan länge lämnat mellanösten), de går en mörk framtid till mötes i deras val idag, ANC kommer vinna som de gjort sedan de fick demokrati för 15 år sen, och med Jacob Zuma som ny president kan det inte annat än att gå bra för dem. Och detta var i allra högsta grad ironi.
De röstar på ANC för att det är Mandelas gamla parti, och fortfarande tycker att det är befrielsepartiet, utan att reflektera över att dess nuvarande ledare slapp undan åtal för korruption och våldtäkt. Han duschade i alla fall efter samlaget med kvinnan som kunde ha haft HIV, så risken att bli smittad var minimal.
Så de kan bara hoppas på att de inte får två tredjedelars majoritet.

Och allt detta kan man lära sig om man kikar lite i dagsidningar på jobbet medan man äter lunch, om man nu inte som jag redan visste delar av detta sen innan. Två flugor i en smäll.

Men inte var det något av detta jag hade i tankarna när jag satte mig här för att skriva.




Harry Potter and the half blood prince

Yes dudes, jag lyssnar nuförtiden på ljudböcker, har börjat med Hary Potter och halvblodsprinsen, på orginalspråket. Riktigt roligt faktiskt, och det gör det betydligt mer intressant att åka buss också. Så det var en genidrag att lägga in den på min Mp3 från Lisas dator när jag skulle åka från Nottingham, Det värsta blir nu när den är slut, då måste jag hitta ett substitut på något sätt.

För övrigt är min dator sjuk, den har antagligen fått någon form av virus, så den är väldigt långsam och mer än lovligt seg.

Hemma igen. Igen.

Ännu en gång så landar jag på svensk mark den 15 i någon månad.
Alltid lika otrevligt, speciellt när Säve flygplats bara är ett fjuttigt skjul!

Skottland var helt otroligt vackert, slog mina förväntningar, och som vi sa när vi var på Skye, landskapet här går nog lite åt hur det kan se ut på Nya Zeeland, och även Island. Så då måste jag ju åka dit nu och undersöka detta..

Men nu är det tillbaka till vardagen som gäller, ja vad roligt. Överlycklig och entusiastisk är jag över detta.

Vill ni läsa en utförlig berättelse om våran resa, kolla in
Lisas sida.


Förenade Kungadömmet

Mariestad - Skövde - Göteborg - London - Nottingham - Edingburgh - Glasgow - Skottska högländerna - Glasgow - Nottingham - London - Göteborg - Mariestad.

Och allt det på bara två veckor. Kanke bäst att ge sig av snart då.

På återseende kära vänner!




Alltid lika jobbigt när man ska se till att man inte glömt något.