everyday is like sunday

det fanns en tid då jag faktiskt gillade söndagar. och jag har bestämt mig för att börja gilla dem igen.
egentligen är allt helt underbart bra, finns ingenting att klaga på egentligen. och så ska det fortsätta vara. så det så.
så se upp världen. jag har inte börjat än.
men det blir agnes and moi tonight.

Angel, Angel down we go together

har precis kollat på ghost world, men tyvärr måste jag säga att den var inte lika bra som jag minns den. inte lika speciell, enid och becky var inte lika coola som jag hade för mig. kan bero på att de nu var yngre än jag, men när jag såg den första gången så var de äldre.
men nu ska jag ägna min lediga dag åt något vettigt hade jag tänkt.
tyvärr fick jag igår reda saker som jag hade klarat mig utan, samtidigt vill jag veta, fast det är jobbigt. och jag blir förbannad på systemet och inser att det inte är ett dugg bra.

lite senare på kvällen nu kom jag precis hem från willys, var jättepepp på att laga mat, men väl hemma orkade jag inte. läste bloggar och insåg (för hundratusende gången) hur jävla avis jag är på folk. folk som jag tycker massa om och blir glad för när de är glada och lyckliga gör det så ont att vara vid. har alltid varit så, men jag handskas med det på andra sätt nuförtiden.
invidia
, en av de sju dödssynderna. började sen att frysa och känner mig nu tom.
så skiter i entourage på tv nu och tvingar mig att göra matlåda för resten av veckan, vill inte äta på jobbet mer.

Angel, don´t take your life, some people have got no pride they do not understand the urgency of life

lifeguard sleeping girl drowning

dagen har inte börjat än, men som vanligt känns det som att den borde vara slut snart. för då kommer en ny som förhoppningsvis är bättre än den förra.
chansade och åkte till agnes efter jobbet igår, skrämde henne när jag knackade på fönstret, men jag hade faktiskt med mat till henne och en blinkande gubbe.
sen sov jag där (som vanligt?), har gjort det varannandag den här veckan. har alltså varit där lika mycket som hemma.
elephant på tv häromdagen, alltid lika roligt när man zappar runt och blir lyckligt överraskad av bra filmer. och i övermorgon är det my own private idaho på tv. har sett den hundratusen gånger känns det som, men tycker verkligen om den, fast ändå inte.
och jag har massa idéer att göra i höst. mitt huvud sprängs snart om jag inte får utlopp för allt.
och helgen blir inte alls som jag vill, men som det är meningen att det ska vara. men inte gå händelsena i förväg. det är faktiskt bara tisdag.

Paint a vulgar picture

Finns bara två ord att beskriva dagen. jävla miss. och det slutade med att jag är här och P är där.
och att jag gick hem från agnes halvåtta i morse i össnöregn känns just nu som en evighet bort.
och jag vill inte träffa någon nu bara för det, men vet att jag borde.
I see the world it makes me puke

to me you are a work of art

började läsa naruto förut, vet inte än om jag gillar den eller inte, måste läsa mer för att kunna bilda mig en bättre uppfattning.
idag har jag också hunnit med att vara på sjukhuset och lämna blod. jag gillar sjukhus, de är skrämmande trevliga, allt är organiserat med raka korridorer, hur långa som helst, som aldrig tar slut.
sen hoppade jag av bussen vid jobbet för att hämta min cykel, och såklart börjar det att regna då, så jag kom hem genomblöt.
och känslan av att inte orka, att inte engagera sig så mycket som jag borde i folk runt omkring mig, att inte orka bry sig och hjälpa så mycket som jag borde. och vara egoistisk och skita i världen och verkligheten.

Men Smiths var bättre än Morrissey är.

stan x2

har varit i stan två gånger idag. först en gång, och sen en gång till. så nu är jag gråaleggins och röd-vit tröja rikare, men några kronor fattigare. fast tröjan betalades med presentkort som jag fått från mitt underbara jobb.
sedan gick vi till sanna och gjorde mjölkfria pannkakor, vilket var toppen på dagen tror jag.
men nu är jag hemma igen och ska kolla så mycket the L word jag orkar innan jag somnar i soffan.
en av sakerna jag inte tycker om är att missa samtal från folk jag faktiskt vill prata med.
och jag vill ut och resa, någon som följer med?

[ingenting]

jobba kväll idag, ledig varannan dag den här veckan.
lekte med agnes hela helgen, det var behövligt mer än på ett sätt.
blev bokad på fel sjukhus så nu får jag vänta tills på torsdag istället, men det är inte så farligt.
och då har nästan hela denna veckan också gått. fast idag är det bara måndag.
och jag vill ha nya jeans, (ja jag lever i vilja-ha världen fastän jag egentligen inte vill)  och jag vet exakt hurdana, gäller bara att hitta sånna här nånstans i stan, men det ska väl kanske gå.
och känslan av att dagen närmar sig sitt slut när jag inte ens har börjat jobba än.hmpf.

mandy goes to med school and I go to work

japp, blir till att jobba idag i alla fall. ringde in mig själv kan man säga... fast om chefen håller det han sa så blir det team LL in the Drive två idag. yeah, och sanna jobbar också, om hon inte är en av alla de som är sjuka på det där jävla stället.
och sen blir det mer the L word ikväll, om inte annely vill spela guitar hero med mig förstås..

the L word

kollade på L word igår, har lånat de tre första säsongerna, blev positivt överraskad, så det kommer bli mer av det.
ledig hela helgen och har egentligen inget inplanerat än sådant som måste göras. så jag hoppas att jag i slutet av helgen inte tycker att den var helt värdelös. och tydligen ska man ha rosa i håret i vår, och vilken tur att jag gjorde det innan jag såg bilden, men mitt är ännu snyggare med svart som grund
http://www.aftonbladet.se/mode/skonhet/article1583514.ab

förresten, kommer de inte visa paranoid park på bion här i stan blir jag grymt besviken. vill se.

what else is there

Om mindre än en timme går bussen tillbaka till verkligheten. Tillbaka till staden jag är vilsen i. Lost in liksom.
Det senaste ett och ett halvt åren har varit som ett svarthål i min hjärna, allt bara flyter samman. det har inte varit någon större utveckling och det gör mig till snögubben i glasbubblan som man vänder på så snöar det på en.
året innan känns närmare och klarare fastän det är längre bort, att igga i lisas rum och skratta och gråta, att spela biljard med linnea, att kolla på matrix filmer med magnus, att leta saker med Ida, t.o.m att vara på sjukhuset med hanna när jag fyllde tjugo känns närmare än min förra födelsedag då jag skrattade mig igenom dagarna på jobbet med sandra, när solen fortfarande visade sig. fast allt det är borta nu, och jag har tapppat mig själv och mina penslar, mina böcker, min musik, mina virknålar och allt annat.
sägs att det inte finns något ont som inte för något gott med sig, jag skulle mer säga att det inte finns något bra som inte för något negativt med sig. det är verkligen så just nu, och i min grunda fantasi kommer det alltid att vara så.
och det kommer alltid bara att vara jag och aldrig någon mer. bara jag. och mina ljud såklart, som bara blir värre och inte försvinner.

"It was me on the road but you couldn´t see me"

röd torsdag (som vanligt)

utekväll med annely, alltid lika skoj som vanligt, bara att jag var väldigt trött efter att ha jobbat. och jag vet inte om jag såg i syne ute eller inte, men synen försvann i alla fall senare så det var bra.
agnes födelsedag idag (eller igår egentligen), och hon är rosa pantern. och allt annat känns rosa, men det är bara snyggt. egentligen är det bara min slingor i håret som färgades igår som är rosa...väldigt fina mot det svarta.
imorgon blir det att köpa present till födelsedagsbarnet, får se vad vi lyckas hitta på.
men nu ska jag kolla kill bill två och sen sova.

end of day one

ledig hela dagen så den ska jag ägna åt att städa och sedan bege mig till mariestad tror jag. vi får se.
imorgon blir det utgång med annely, för hon läste mina tanker, skickade ett sms och frågade om jag ville följa med ut ungefär samtidigt som jag stod på jobbet och tänkte att jag skulle fråga henne samma sak när jag fick rast sen. lite scary faktiskt. så det blir nog bra, det brukar det bli.
en av de få fördelarna med mitt jobb är att jag får se många roliga personer hela dagarna som man kan fundera över hur de hamnade där.

sleeping with ghosts

idag börjar en ny vecka, och innan den är slut ska jag vara helt frisk. har inte varit det på flera veckor känns det som.
fick fina julklappar av agnes igår. hade inte träffat henne på länge och saknat det. så det slutade (som vanligt) med att jag sov där. och på lördag blir det kalas där (för jag ska ha bort min tid). och sanna ska också vara frisk då och följa med, it´s a deal liksom. funkar inte annars.
men nu är det dags för dagens äventyr, överleva en stägning på jobbet.

stjärnorna på slottet

jag kanske är gammal, men jag gillar faktiskt stjärnorna på slottet. jag menar, de har verkligen nånting att berätta, till skillnad från många andra som är på tv.
haft trevlig kväll med sanna, kollat film och fått fin prickig julklapp och nåndag ska vi utöva den farliga aktiviteten att gå på stan.
och nu borde vi se på fight club patrik.


"skåne - sveriges största utomhuspool"