Back to the old house

Teatern igår var tyvärr inte lika bra som den verkade när jag läste om den. Men det var ändå kul att vara på teater. Det var alldeles för många rollfigurer man inte fick något grepp om som kändes ganska omotiverade. och själva kärnan i handlingen tyckte jag försvann någonstans på vägen. Och scenografin var inte så imponerande tyvärr, även om jag kan gilla det avskalade. men att de hade med musik av sigur rós var roligt, "en bar där det spelas konstig musik i bakgrunden". det var ju bara lite musik från Von skivan.
sen melodifestivalen och oplanerad utgång, men det blev lyckat tror jag, jag hade trevligt i alla fall. och tydligen hade jag en snygg skjorta på mig..

I´d love to

denna vecka har jag sett till så att vi fick 0% i CSO på jobbet, vilket betyder den utlovade middagen för alla som jobbade då. yeah, jag är grym. 0% låter kanske kasst, men det betyder typ 0% i misslyckande på de tio olika punkterna.
väntar på att få reda på om det blir teater ikväll eller inte. vill så gärna, var så längesen jag var på teater. senaste gången var nog när jag spelade själv, har alltså inte kollat på teater på evigheter. teater ska upplevas på plats. så är det. 24 timmar Berlin.
skulle vilja se järnbörd av M.Dahlström, har läst den pjäsen för längesen, men aldrig sett den spelas.
och självklart ett drömspel av Strindberg, men det har sin naturliga förklaring. the play we never finished men som splittrade gruppen totalt. där fagervik är furusund och skamsund är köpmanholm. och jag bor på köpmanholmssidan såklart, det kan inte bli grymmare.

girl least likely to

that´s me
jag ska bli blond och sätta i hårfärlägningar.
då blir jag en långhårig blondin.
då kommer det inte vara något fel på mig längre.

igår och idag var det nästan kul att jobba. men bara nästan som sagt. det kan aldrig vara kul.

imorgon ska jag se sweeny todd i alla fall.

Margaret on the guillotine

eller mer carola. underbart att hon inte gick vidare direkt till globen.
men för att ta det från början, har haft en jättefantastisk vecka.
äventyrsbad i jönköping var roligare än förväntat och sen orkade vi oss faktiskt ut på kvällen.
höjdpunkten på veckan var ändå på fredagen när vi var på kent, jag och annely hade faktiskt roligt, och jag är glad att hon fick sin kevlarsjäl spelad. sen var vi tonåringar och gick på krikelin.
och lördagen var det som sagt melodifestivalen, och blir man hembjuden till kompisar kan man inte strunta i att kolla på den.
det hade gått en hel vecka sen jag jobbade senast när jag kom tillbaka på lördagen och det var nästan roligt. men bara nästan.
så samanfattningsvis var det en av de bästa veckorna på länge, och det var verkligen behövligt.

cemetry gates

mer vår en så blir det nästan inte.
tjejkväll igår var lyckad, fastän vi var på donken och åt (men två mot en så blev jag nedröstad).
sen till sanna igen och kolla jurassic park och prata och nästan somna i soffan.
sen hem med agnes och sova där, för hannes kom ju hem från jobbet till sanna och annely skulle hem för Johannes skulle komma till henne. så jag gick och sov hos agnes. haha, vilken ironi i det.
men i alla fall, väldigt lyckad gårdag och start på veckan.

TheseThings Take Time

Det blir aldrig som man tänkt sig, inget Umeå, men ändå ganska mycket planerat i veckan, så det kommer förhoppningsvis bli en kul vecka. Kanske Norge idag, Jönköping på torsdag och kent på fredag. (kommer i alla fall att ha trevligt sällskap, även om det mest är av nostalgiska skäl jag går)
Och på onsdag står det mellan motsatsen till pest eller kolera. Tjejkväll eller P.H. besök? Det är frågan, när det väl händer något ska allt komma på en och samma gång.
I melodifestivalen i lördags var björn gustavsson absolut bäst. hans lite napoleon dynamite inspirerande danssteg var betydligt bättre än alla de andra överkoreograferade danserna. och låtarna var onormalt kassa, men programledaren och mellanakten var som sagt på topp.
för att bara ha spelat guitar hero tre gånger tycker jag att jag är ganska bra faktiskt.

Money Changes Everything

Yeah, igår blev en lyckad torsdag, och idag en lyckad fredag. jobba lagom länge, sen handla mat med annely och hem till henne och laga taccos och spela guitar hero tills mina fingrar gjorde ont.
hade vi massa mer pengar skulle vi kunna göra massa roliga saker, det kan vi i och för sig göra ändå, men inte alla dessa saker som kräver pengar.
eftersom min norrlandsresa nu blev inställd känns det allmänt surt, och till norge hinner jag inte följa med, för jag måste vara hemma på fredag. så nu har jag en hel veckas ledighet att göra vad jag vill på. vad ska jag göra?

say no more
http://kyle-me.net/wordpress/wp-content/abkontakt-anorexia.jpg

This charming man

Det finns ganska många tillfällen på jobbet då jag blir irriterad på de som kommer dit. Sen finns det tillfällen då jag blir förbannad på folk som kommer dit och sen kan jag inte släppa det.
Igår var ett sådant tillfälle. Den familjen var helt enkelt dum i huvudet, egentligen är det sorgligt att de var tvungna att klaga på allt. Från hur det luktade, till att byta mat tre gånger för att det inte passade, egentligen vet jag inte ens vad felet var på maten, det var bara fel, först påstod en av dem att hon inte alls beställt det jag gav henne, sen smakade det konstigt, och sen var det fel att osten inte var smällt på hennes kyckling. Även skylla på mig att ena barnet beställde milkshake, håll koll på ungjävlarna istället. Två hade fått utan is i drickan, men det var tydligen bara den ena som skulle ha det. Äh, va fan, gå och avlid istället.
Men det bästa beviset på att någon är missnöjd är att de inte plockar bort efter sig.
Sen finns det även tillfällen då man blir glad av folk som kommer till jobbet, fast de är mycket mer sällsynta.

Sen är jag också trött på att jobba konstiga tider, men det är inte mitt fel att jag blir schemalagd så. Bara så du vet P.

Back to the old house

sitter och lyssnar på peaches. varför har jag alltid hoppat över henne förut? hon är ju grym. för det mesta i alla fall.
kul att det även finns svenska rosa helikopter peaches. de kan ju inte ha vetat att det fanns en amerikansk peaches när de tog det namnet. små oskyldiga svenska flickor vill nog inte förväxlas med henne.
hörde en kul grej på jobbet idag, i fredags när jag jobbade drog jag in nästan hälften av vad vi sålde på hela dagen. bara fyra tusen som skilde. då vet man att man har stått hela dagen i ettan.
imorgon blir det födelsedagskalas, och då ska jag leta reda på mina smithsskivor när jag ändå är hemma.
och just nu känns allt sådär lagom harmoniskt för att det ska vara perfekt.

This night has opened my eyes

Hade en jättetrevligt kväll igår. när jag väl blev pepp igen vill säga, och orkade socialisera mig. Födelsedagsfest hos jobbkompis med sing star och twister och prat. sen blev det utgång för de flesta men jag och annely gick hem till mig och hade terapisession fram till morgonen, då vi sov några timmar och sen spenderade dagen med att kolla tv och napoleon dynamite. verkligen älskar den filmen, den är helt underbart bra.
idag ska jag sova ordentligt, har inte gjort det sen i onsdags och det känns, är trött.
och min känsla är helt motsatt mot den känsla sången kan ge, fast titeln tagen ur dess sammanhang stämmer helt perfekt.

dial a cliche

en timme kvar till jag måste börja jobba. riktigt segt faktiskt.
jag och agnes (i alla fall jag), får ta revansch på våran utekväll igår. fast det blev som jag förutspådde. antingen blir det bra, eller så går det åt helvete. fast kul hade vi (jag) i alla fall ett tag.
och nu vill jag bara att det ska bli kväll så jag kan sluta jobba och gå och sova igen.