röd torsdag

Sitter och väntar på Annely som ska komma, och sen blir det utgång.
Måste bara planera det svåra vad som ska bäras för kvällen, men vi kommer att bli en enad front i alla fall, med kjol. För den ovane kommer vi se ut som punkisar, men icke.
Längtar till helgen, inte för att jag har så mycket inplanerat mer än bastukväll med tjejerna på söndag.
Men av nån anledning känner jag på mig att det kommer bli kul på jobbet på lördag, jag är pepp. (vilket nog är ett dåligt tecken med tanke på att det är det instängda helvetet ja ser fram emot).
Och helt plötsligt fick jag något att göra imorgon. Nice.

today has been a good day

Idag har jag gjort massa saker, och då har jag inte ens börjat jobba än. Det är bra gjort, fast det kommer nog att bli en lång kväll på jobbet.
Jag och Lina har kommit på massa ideér till vårat tv-program. vi ska ha kameler och dromedarer och lamadjur, och massa andra saker. Min fantasi är på topp när jag snackar med henne.
Mitt öga gör fortfarande ont sen igår och ögonlocket är svullet. snyggt.

snö


Snön är borta, vill ha snö!
Jag har ont i mitt öga för Agnes lyckades peta mig med en lång plastpinne där när vi var på coop, men det gör inget, för man kan snacka med henne om saker som man inte kan med så många andra.
Söndag idag, har börjat att återigen inte tycka om söndagar, de är läskiga. Men idag så väljer jag att självmant avstå från att umgås med folk, och jag känner mig som sjutton år igen...

och vill ha yvonnes version av Drifter.

in the town by the great lake

Jossans och Minimyrans besök förra veckan gav mersmak, det var länge sen jag hade så kul. annely bidrog till roligheten också.
Hörde intressant  titel på en bok förut "de nakna och de döda" - men sen när jag insåg att den handlade om andra världskriget så slocknade mitt intresse.
Kollade tyvärr idol förut, jag blir irriterad på juryn som inte kan förklara ordentligt vad de menar och på deltagarna som inte förstår vad juryn menar. Men i min bok är kishti redan död.