Such a little thing makes such a big difference

Jag vill ju bara att någon ska tycka om mig mest.

det skulle vara trevligt om jag var den som nån blev glad av att prata om och tänka på.

är det för mycket att begära av livet kanske



The Loop

Läste det och gjorde som du ville.

För 5 år sedan... var jag en pluttig popare med det mesta som det innefattade

För 3 år sedan... tog jag studenten och flyttade hemifrån för första gången

För 1 år sedan... var det ett bakslag att jag inte kom in på den skolan jag ville, vilket resulterade i att jag flyttade hit

För tre månader sedan... stod det mesta still

Imorgon... ska jag jobba heeeela dagen, över nio timmar ska spenderas i växthuset

Om ett år... ska jag snart börja plugga något spännande

( )

idag har jag jobbar i ett växthus i drygt fem timmar.
det känns som det i alla fall när jag står instängd i ett väldigt litet utrymme omgivet av glasväggar.

kom igång med mitt Twin Peaks tittande idag när Lisa var på besök. (vi har för övrigt enats om att klings glass är bäst,) så frågan några veckor framöver lär vara: Vem dödade egentligen Laura Palmer?

nu ska jag laga pancakes och ha med till jobbet imorgon.

en av våra skiftleaders hade skadat fingret så han var ledig idag, det fick mig att tänka på när jag gick på högstadiet och dörren smällde igen på en klasskompis finger och fingret hamnade på golvet och han numera har ett pekfinger som är kortare än alla andra fingrar. en liten minnesbild tagen ur mitt huvud.

Golden Lights

Igår var jag ute och sprang för första gången på jättelänge. Tydligen kunde man inte springa runt hela sjöarna, så jag vände. Eller jag vet inte, det kanske man visst kunde egentligen.

Snart ska Lisa komma hit, det blir skoj, hittar vi inte på nåt vettigare så kollar vi på Twin Peaks. Men jag tror det kan bli en del prat där. Vi är båda ganska bra på det, bara vi är på det humöret.

Och snart, snart måste jag verkligen bestämma mig hur jag ska göra i höst. Jag vill så gärna. Men en liiiten del av mig vill iväg för att komma härifrån, och det är fel anledning, jag har gjort det förr och det blir egentligen inte så mycket bättre. Men samtidigt vill jag dit. och sen komma hem och börja plugga, och börja jobba och gå i pension och dö.


The more you ignore me the closer I get

HELG: (är över)

missade bra livemusik i fredags sas det.

jobbat hela helgen, ägde BOP:en i lördags, så att säga. och det var nog första och sista gången jag fick jobba i Arsenal tröja och fotbollsstrumpor. det var hett värre ska ni veta. ibland tycker jag om mitt jobb.

igår spöade jag skiten ur de andra två i kassan. jag är fan grym på jobbet om jag bara är på rätt humör. vilket jag varit de senaste dagarna. spöade nämligen chefen i kassan i fredags också så..

hjälpte agnes att städa ut hennes förråd på eftermiddagen, vilket resulterade i att jag fick en svart kavaj av henne som hon inte ville ha längre.

har mått konstant illa de senaste dagarna, och inte haft någon matlust, vilket resulterat i att jag inte ätit så mycket och därmed mått ännu sämre.

just nu finns det egentligen bara tre verkliga anledningar att stanna kvar där jag bor.

Irish blood English heart

Jag är jättebra på de grymmaste kampsporterna som finns, och slår huvudet av alla jag inte tycker om. Huvudena faller åt alla håll och blodet sprutar och jag står i mitten och ler åt att eliminationen av alla är utförd.




















...men det var bara en dröm

Jack The Ripper

det blev en kort vända ute igår. men det var roligt så länge det varade.
förfesten var desto roligare. och som A sa, att det är nog bra att vi har separerat oss från hjorden. typ.
och jag är fan bättre och snyggare. var bara tvungen att tala om det. haha.

( )

...och Chelsea förlorade...

på straffar.




tydligen går inte allt att köpa för pengar, hur oljiga de än är.





och vill jag kan jag åka till israel i höst, behöver bara säga ja.

hairdresser on fire

när jag var yngre fick jag ibland inspiration från johanna öst http://johannaost.com
för några år sedan hade hon mer bilder på sig själv, med fina kläder på sig. även hennes tavlor var fina. sen såg jag några av hennes tavlor i verkligheten, tyvärr blev jag inte lika fascinerad av dem då som jag hade varit innan.

jag kom att tänka på det nu när jag kollade igenom lite bilder på datorn. på de flesta bilder hade jag en mening med hur jag såg ut, det fanns en tanke bakom det. inte alltid, men ganska ofta, vad jag hade för frisyr, hårfärg och kläder. men ibland var det så enkelt att jag bara tyckte det var snyggt. nån mening finns det oftast inte lika mycket idag, men förr var det ganska viktigt för mig. så därför kommer här ett litet collage av några äldre bilder (med fokus på frisyren, för det är den som hänger med än) inte så jättegamla bilder men ändå.

för ungefär fem år sen hade jag flätor för andra (och näst sista)gången

sista terminen på gymnasiet och håret var så långt det någonsin kommer bli

efter studenten kapade jag håret och färgade det riktigt lila för första gången

ytterliggare något år senare var det oftast rött eller som här oranget

sen var det brunt ett tag innan det blev helsvart och senare rosa/svart



och nu är det tydligen svart/blont....

The last of the famous international playboys

I´m blonde. och svart också, skulle inte klara av att vara helblond. skulle inte ens passa i det.
Men nu kan jag säga att det beror på hårfärgen när jag säger något osmart, eller mer något oförståbart.
det händer tyvärr ibland. något som låter jättevettigt i mitt huvud låter som något väldigt korkat när det väl kommer ut ur munnen. så därför tar jag inte ansvar för det jag säger. men nu som delvis blond, hjälp vad korkade saker jag kan säga utan förbehåll och utan att ta ansvar för dem. måste bero på hårfärgen liksom, blonderingen som fräter sönder de små sakerna i hjärnan. jag och fotbollsspelarna, lika korkade tillsammans. de av att nicka för mycket så hjärncellerna dör. nick där dog några till. nick igen, ytterliggare några. mina tar det lite långsammare.

the irony of dying on your birthday. liksom.

That joke isn´t funny anymore

Jag är medel. Jag är 3,5 eller om det var en ren 3:a. Vi har haft utvecklingssamtal på jobbet, eller medarbetarsamtal som de kallade det. Jag har nog alltid varit medel, den som var duktig, men inte bäst, den som var bra, men inte bäst. ja, ni förstår.
De allra flesta ligger nog i mitten på skalan, de liksom bara är.

Vissa verkar ha det så lätt med allt. Vet vad de vill, eller får det att verka som det i alla fall, så lätt att anpassa sig, så lätt att göra saker, så lätt att träffa folk, så enkelt helt enkelt.
Nu började det regna också, hoppas det slutar innan jag ska till jobbet.

The youngest was the most loved

nu ska jag till stan och fixa foton. sen sitta ute i solen resten av dagen, när jag gjort allt annat som jag också ska göra.
lyssnar på Brighter Discontent, som var med i den snygga säsongsavslutning av Nip/Tuck.
jobbet igår gick bra, men vet inte hur jag ska överleva hela sommaren, och den första september kommer den riktiga restaurangchefen tillbaka. men då hoppas jag att det bara är några dagar kvar tills jag slutar...
 

Reel around the fountain

sitter med mina anmälningspapper. det ska inte vara så svårt egentligen.
Imorgon måste jag iväg och ta passfoto, tre sprillans nya ska skickas med. måste skicka in papprena denna vecka så jag kan få en bekräftelse i tid och kunna säga upp lägenheten, och då är det bye bye skövde. för jag kommer aldrig bo här igen.

jag trodde för en stund att jag blivit befriad från tidsomplaceringarna på jobbet, men icke. min och lisas utbildning var borta idag och jag jobbar kväll istället för dag så.
och semesteransökan måste in i övermorgon. men nu vet jag när jag ska ta semester i alla fall.

och teoriprovet är avbokat för hundrade gången.
men jag ska inte tycka synd om mig själv.
och jag vill mer än nånsin härifrån.

Late Night, Maudlin street

gårkvällen var väldigt trevlig tycker jag, och det tror jag att de som var där också tyckte så.
lite mer presenter också, så nu kan jag bland annat kolla Twin Peaks tills jag dör, och lära mig massa onödigt vetande om allt möjligt.
Kom precis hem från jobbet, och det var jätteskönt ute, så nu ska jag ladda min mp3 med lite VNV Nation och ge mig ut och åka lite longboard.

Last night I dreamt that somebody loved me

Tog med både Emil och Stefan till karlsson. ingen bra idé, när de är på sånt humör de var då. de är som en elakare version av Fred och George (men mindre roliga), eller som Bill och Bull. Det slutade med att jag tyckte det var bäst att gå innan de förstörde något allvarligt.
fick presenter igår så nu är jag ett par skor, ett par skjorts, och en svart rosa rutig sjal rikare, och lite annat smått och gått. och snart ska jag bege mig till mitt andra hem och jag måste gå förbi jobbet eftersom jag glömde nyckeln i mina jobbyxor i onsdags.

Accept Yourself

Nu är jag tjugotvå år gammal. Och egentligen tycker jag inte det är speciellt gammalt. Bara om jag tänker på saker jag inte gjort, typ inte tagit körkort. Men sen har jag gjort en del saker som andra inte gjort, typ flyttat hemifrån.
Det är ganska mysigt att fylla år, min dag liksom.
När jag blir stor ska sjunde maj även vara flaggdag, alla ska flagga, precis som man ska göra när kungen eller drottningen fyller år.

unhappy birthday

Vaknade hos Agnes i morse, väldigt planerat faktiskt. kom precis hem, och måste packa och göra mig iordning innan Lisa och Anne-Lie kommer om en halvtimme. Det klarar jag nog.
Dagen ska spenderas först med dem, och senare på jobbet. Som en vanlig dag då. Så jag ska ignorera att jag blir gammal. Fast det är ganska trevligt att fylla år faktiskt.



Och bara för att förtydliga då, Nej, Lina #2 är inte den enda som vet att allt är Morrissey texter, men hon var den enda jag pratade med just då som antaglien visste att det var så.

I´ll never be anybodys hero now

Jag vill verkligen inte fylla år. Vet inte varför, eller egentligen vet jag väl.
Lina #2 sa att hon tycker att jag ska skaffa en gay-killkompis, det är nog det konstigaste någon tyckt att jag ska göra. Typ Moz skulle vara ganska bra.
Hon är nog också den enda som vet var alla rubriker är tagna ifrån.
och egentligen skulle det räcka med dem.

Meat is Murder

Igår kollade jag och agnes på säkert fem, sex avsnitt av nya säsongen av Nip/Tuck. Har nog sagt det förut, men säger det igen. Den serien är bland det bästa jag sett, har nog inte sett någon mer skruvad serie som hela tiden lyckas förvåna en. Vi sa att om den hade gått på femman eller trean istället hade nog fler kollat på den. Men att kolla på en serie som går klockan nio en söndagskväll på tvåan förstår jag att inte så många vill kolla på.
Vi var också på den överhajpade restaurangen Max igår och åt. Det var variation, men skulle inte säga att det var bättre än hos oss. Och tjejen i kassan efter att ha kollat ner i dataskärmen lite "Alltså, vi har nog inte senap verkar det som"...
Idag ska jag ut i solen om det finns någon därute.