the boy with the thorn in his side

var med A i stallet igår och red för första gången på flera år, det gick mycket bättre än jag trodde det skulle. snacka om lyckat. skulle kunna skriva en lång uppsats om vad som gick bra eller inte, men struntar i det.
sen kollade jag och den andra A nip/tuck hela natten, tills vi somnade. men innan det hann vi kolla sista avsnittet av fråga olle och där var jon olsson med. så klart de sparade den bästa till sist.
funderar på att skippa alla hårfärger och bara köra plain brun liksom. då skulle väl J bli glad i alla fall, han har ju inte sett mig i en vanlig färg som han uttryckte det. eller så bara raka av skiten, var jättefint på L ju. so why not.

Break up the family

snart, snart är jag hemma igen. men innan dess ska jag direkt till jobbet och stänga, så jag är väl hemma inatt någongång.
stockholm, de två senaste gångerna (denna inräknad) har det hänt något dagen innan jag åkt dit som har ockuperat min hjärna. denna omgång var det kanske inte en lika rolig sak som förra gången.
men väl där har jag bland annat gått på intressant andy warhol utställning. hann även med en sväng på stan som sig bör när jag är där.
men nu vill jag nästan orka mig ut och bort till fotbollsplanen för att hälsa på p, men jag håller mig nog inne.

Ambitious Outsiders

Nu åker jag till stockholm. vad som händer när jag kommer hem återstår att se.

I´m not sorry

Yes, jag kan följa med A till stallet på onsdag och rida för första gången på flera år. Det ska bli superkul. Får se om jag minns något av hur man gör, men det ska nog gå bra. Föräldraridning liksom..
Stockholm på fredag, har inte varit där sen i oktober, och med mina mått sett så var det faktiskt ganska länge sen. Tyvärr eller lika bra det kanske, så ska vi bara vara där några dagar.
Och den nya kjolen ska bli svart och lila tror jag. men jag vet inte.
men nu är jag sjukt trött efter en heldag på jobbet.

avslutar med en av världens ljuvligaste människor.

Disappointed

Ganska soft dag, gick runt på jobbet och kollade på vad man skulle kunna göra för att förbättra driven. vet inte om vi kom fram till något nytt, men ganska intressant ändå. fick en hel pärm med papper i alla fall. Men trodde att vi skulle göra mer praktiskt också, så där var jag lite besviken och att inga av arbetsledarna var med. inte bra. och HBO är inte bara längre ett tv-bolag från USA som göra hyffsade tv serier.
sen gick jag till annely och spelade lite guitar hero,men tog mig hem innan det blev mörkt i alla fall.

Nu har jag en "ny" cykel också, så jag kan äntligen cykla igen, men idag var det inget roligt. När jag skulle till jobbet imorse så kom jag ut genom dörren och det var snö! och det snöade! inte alls roligt. jag vill ha vår.

har tänkt att sy en ny kjol, men vet inte riktigt hur den ska se ut, men är väldigt sugen på det...eller en klänning.

Still ill

börjat måla finaste tavlan.
bokat uppskrivning
spelat klarinett
läst massa intressanta sidor i böcker
blivit klädinspirerad
sugit i beställningen på jobbet

det har jag gjort i helgen.

Death of a disco dancer

Min bettan är borta. någon snodde cykeln när jag jobbade i lördags, och det tar hundra gånger längre tid att ta sig någonstans nu när jag måste gå och inte kan cykla.
Välbehövlig fika igår, kändes bra, och kändes mycket bättre efteråt, och jag förstår mer nu.
och de nya kassaskärmarna på jobbet gör att det känns som att man är i värld fyra i super mario bros 3 när jag använder dem.
Bob Hansson, han är min nya kung. helt fenomenal... Hur mycket ensamhet får det plats på en planet?
snart Garden State på tv, men den är tyvärr inte lika bra som den skulle kunna vara. men ändå värd att se.