söndag

Nu har jag umgåtts med helt vanliga så normala människor det kan finnas. Jag borde älskat det, borde inte finns något bättre egentligen. Det var jättetrevligt och kul. Men. Det finns ett Men som jag inte kan sätta fingret på, fast det är något som fattas. Något fattas i det perfekt normala. Något fattades i den varma sommarkvällen med grillning och kubb.

Det skrämmer mig inte att det är söndag idag, det känns ganska okej faktiskt. Vilket känns väldigt bra.

Skulle vilja ha mer livfullhet runtomkring här tack. Kan inte någon skicka hit nån som bara hänger på utan att fråga, som bara drar med utan att förklara. Utan att prata, som bara förstår ändå. som bara gör. som inser vad som krävs, som är full av energi. som vet att frihet känns när man springer på en lång strand på förhösten och känner blåsten mot kinden. det slår det mesta. någon som försår detta utan att man måste förklara varför.

Lyssnar på: Rufus Wainwright - Matinee Idol

utomjordingar och gräsbränder

Har inte sett en enda utomjording idag.
Inte en gräsbrand heller.

Jag ska inte åka longboard barfota igen, inte de två närmaste dygnen i alla fall. Och inte där det finns grus av något slag.

Jag vill rädda lite regnskog. Ska bara komma på hur man gör först. sen så blir det av.
Världen ska bli en grön oas.

var på bup i onsdags och städade. lyckades att starta larmet, men fick av det snabbt, så det kom inga bilar som tur var.

Ska iväg och spana efter utomjordingar nu.


Törebodafestivalen

Förstår inte att "alla" tyckte att The Ark var så bra. Visst, de var bra, men en besvikelse, hade stora förväntningar på dem, men de kändes sega och olas fjäsksnack om Töreboda blev tjatigt.  Har sett dem göra bättre ifrån sig. och jag saknade hans hotpants. Jepson sittande på hoteltrappan när jag halvstirrande cyklade förbi var roligt. Han var nog impad av att vi hade likadan hårfärg...
Men de blev bättre i slutet av spelningen och det var underbart.

Träffade gamla klasskamrater. "Nämen är du här?". vissa saker gör att jag vill tillbaka till gymnasiet. Det fanns ändå en trygghet där, jag visste vad jag skulle göra, vad som krävdes av mig, vad som väntade mig. Frihet my ass efter gymnasiet, bara massa ansvar.

vill ut och resa - nån som följer med?
är inte som jag skulle vilja vara.
vill vara engagerad.
under hur det känns att landa på marken efter att ha trillat ner från ett stup? hur länge känns det i så fall? kan inte vara länge om man avlider på en gång.